MARIJA VANDA DRAŠKO 1936 – 2020

21

”Blago onima koji su čista srca, jer će Boga gledati” (Mt 5,3)
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav koju nam je pružio, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša voljena

MARIJA VANDA DRAŠKO

pok. Ilije
1936. – 2020.

Blago u Gospodinu preminula dana 18.11.2020. godine u svojoj 85. godini života. Ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 20.11.2020. godine (petak) u 14:00 sati iz mrtvačnice Kristova Uskrsnuća u Čapljini a pokop će se obaviti na mjesnom groblju u Tasovčićima Donje groblje.

Izraze sućuti obitelj će primati u mrtvačnici bez rukovanja od 13:00 sati.

U TUZI OSTAJU: suprug RAJKO-RUNJE, kći DANIJELA, sin NIKOLA, nevjesta ANKA, sestra LJILJANKA, unučad DAJANA sa obitelji i DALIBOR sa obitelji, praunučad DAVID, KIARA, GABRIEL, SOFIA, MIHAEL, sestrična RENATA sa obitelji, sestrična SILVANA sa obitelji, sestrić DALIBOR sa obitelji, stričević GORAN sa obitelji, stričević MIRKO sa obitelji, zaova JAVORKA sa obitelji, prijateljica JASNA.

OŽALOŠĆENE OBITELJI: DRAŠKO, BAJIĆ, MILIĆEVIĆ, VEGO, BAKIĆ, SOLDO, ZELENIKA, ĐURASOVIĆ, KOZINA te ostala rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!


21 sućut

  1. Teta Vanda ce zauvijek ostati u nasem sjecanju kao iskrena, vrijedna, brizna i draga zena. Neli, Nikoli i cika Runji iskreno saucesce od bivse Capljinke.

IZRAZITE SUĆUT

Molimo unesite vaš tekst za objavu sućuti
Molimo unesite vaše ime i prezime