MILENKO BOROVAC – Mika 1955 – 2021

32

“Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

MILENKO BOROVAC – Mika

pokojnog ŠĆEPE
1955. – 2021.

preminuo dana 02. siječnja 2021. godine u 66-oj godini života. Ispraćaj i pokop dragog nam pokojnika, obavit će se dana 04. siječnja 2021. godine u 14,00 sati iz mrtvačnice na mjesnom katoličkom groblju u Trebižatu.

Obitelj prima sućut u mrtvačnici bez rukovanja jedan sat prije ispraćaja.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: supruga MARIJA, sinovi STJEPAN, IVICA i MARKO, kći ANA, nevjeste GORDANA i KATARINA, zet STJEPAN i MILE, unučad FILIP, LUKA, IVA-RITA, MIA, LUCIJA, KATJA i MARTA, tetka SLAVKA s obitelji, ujaci VLADO i MIJO s obiteljima, sestrična ANTONIJA s obitelji, obitelji BOROVAC, BUBALO, MILETIĆ, BORAS, MUSTAPIĆ, GRGIĆ, IVANKOVIĆ, KLAIĆ, MORO, JOVIĆ, VEKIĆ, VRGOČ te ostala rodbina i prijatelji.


32 sućut

  1. Pokoj vječni daruj mu Gospodine i svjetlos vječna neka mu svijetli. Počivao u miru Božijem. Obitelji najiskrenija sućut.

  2. Pokoj vječni daruj mu Gospodine. Svjetlost vječna neka mu svjetli. Počivao u miru Božjem dragi Mika.
    Obitelji iskrena sućut.
    Blaženka S.

  3. Pokoj vječni daruj mu Gospodine i svjetlost vječna neka mu svijetli, počivao u miru Božjem! Obitelji iskrena sućut!

  4. Iskrena sućut obitelji Borovac,sućut Trebižetu,otišao je jedan dobri duh Vašeg mjesta…Miku je lijepo opisao fratar koji je vodio pogrebni obred,..Kad riješenja nije bilo za nesto On ga je našao..Nepregledno Božije prostranstvo bogatije je jednom dobrom dušom…Mika dragi prijatelju..upoznali smo se u vrlo teškim vremenima hvala ti na svemu..a to SVE bilo je uvjek dobro…POKOJ TI DUŠI PRIJATELJU…

Comments are closed.