TOMO LUKIĆ 1973 – 2021

28

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug, otac, brat i stric

TOMO LUKIĆ

Pok. LUKE
1973. – 2021.

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u ponedjeljak 05.04.2021. godine nakon duže bolesti u svojoj 48-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u srijedu 07.04.2021. godine u rimokatoličkom groblju BOBANOVO SELO u 15.00 sati.

Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 14.00 sati.)
Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja.

Ožalošćeni: supruga ŽELJKA; sinovi: LUKA, ANTE i GABRIJEL; braća: JOZO, ZORAN, NEDJELJKO i ANTO s obiteljima; stric PERO s obitelji; obitelj pok.strica MARIJANA; tetke: ANĐA i RUŽA s obiteljima.
Ožalošćene obitelji: Lukić, Čović, Jozepović, Dragoljić, Stražičić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!


28 sućut

  1. Plačemo danas sa vama zajedno što nam Bog prerano odvede našeg najdražeg brata Tomu. Još smo tužniji što zbog proklete daljine nećemo moći da ga zajedno ispratimo na večni počinak.
    Tuga je prevelika i suze same teku kad shvatimo da nećemo moći s našim dragim Tomom zapjevati, kao što smo voljeli i planirali.
    Počivaj u miru Božjem najdraži brate, striče i devere.

  2. Dragi Lukici,
    Ova strašna godina ne da nam vremena da nam srca odmore od tuge! Učestvujemo u bolu i šaljemo iskreno saučešća celoj porodici, a posebno Željki i deci. Putuj s andjelima, dragi Tomo!
    Markovici iz Nisa

IZRAZITE SUĆUT

Molimo unesite vaš tekst za objavu sućuti
Molimo unesite vaše ime i prezime