KATA PAVLOVIĆ 1975 – 2021

33

“Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

KATA PAVLOVIĆ

supruga BERNARDA, rođena PRIMORAC
1975. – 2021.

preminula dana 13. travnja 2021. godine u 47-oj godini života. Ispraćaj i pokop drage nam pokojnice, obavit će se dana 14. travnja 2021. godine u 15,00 sati iz mrtvačnice na mjesnom katoličkom groblju u Trebižatu.

Obitelj prima sućut bez rukovanja u mrtvačnici jedan sat prije ispraćaja.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: suprug BERNARD-Janje, otac JERKO, svekrva ANGELA, braća ŽELJKO i DAMIR, sestra GORDANA s obitelji, tetka BINKA, obitelji pokojnih stričeva BLAGE i RADE, obitelj pokojne tetke DANICE, obitelji PAVLOVIĆ, PRIMORAC, KORDIĆ, PERIĆ, MLINAREVIĆ, TOMIĆ, KOLAK, MEĐUGORAC te ostala rodbina i prijatelji.33 sućut

  1. Draga Kate nek ti Bog podari pokoj vječni a obitelji snage da izdrže bol,I nebo iznad Trebižata plače zbog tebe,zbog gubitka vesele I drage osobe.

  2. Danas je otišla među anđele jedna dobra duša. Pokoj vječni daruj joj gospodine. Obitelji iskrena sućut

  3. Blago onom ko te poznavao.Sad će anđeli biti sretni je si s njima. Pokoj vječni daruj joj gospodine a obitelji iskrena sućut.

  4. Draga Kate uvijek ću te sjećati po dobro ti i plemenitosti. Pokoj vječni daruj joj gospodine a obitelji iskrena sućut

  5. Draga nasa nikad prezaljena Kate, otisla si iznenada iz ove doline suza u rajske poljane… puno je nebo tvoje dobre duse! Ostavila si veliku prazninu, ali i duboki trag sjecanja na tvoju veselu osobnost kojom si nas uvijek okupljala i uveseljavala i dobrotu kojom si uvijek pomagala gdje I kome je bilo potrebno. Blago onima koji su te poznavali i ciji si dio zivota bila. Mila Kate, pocivaj u miru, a za nas ces uvijek ostati ne zaboravljena i voljena!!!

Comments are closed.