BORISLAV BULE – BILI 1940 – 2021

27

”Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer ti si sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni” (Ps 23:4)
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav koju nam je pružio, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš voljeni

BORISLAV BULE – BILI

pokojnog ANTE
1940. – 2021.

opremljen svetim sakramentima blago u Gospodinu preminuo dana 01.05.2021. godine u svojoj 81. godini života. Ispraćaj i pokop, dragog nam pokojnika obavit će se dana 02.05.2021. godine (nedjelja) u 16:00 sati, iz kapele na mjesnom katoličkom groblju sv. Leopold Mandić u Grabovinama.

Izraze sućuti obitelj će primati, bez rukovanja, pola sata prije ispraćaja (od 15:30 sati).

Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.

U TUZI OSTAJU: supruga STANA, sinovi: MLADEN i FILIP, kćer SLAVICA, nevjesta MARICA, zet DRAGAN, unučad: IGOR, JOSIP, IVAN, BORIS, TEA i GABRIJEL, brat MATE sa obitelji, sestra RUŽA, ožalošćene obitelji: BULE, PEHAR, PAVLOVIĆ, ĆOSIĆ, PAPONJA, JELČIĆ, PARAĆ te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!


27 sućut

  1. Dragi bili bijo si čovjek pomagao si ljudima neka ti dragi Bog nagradi tvoja djela počivaj umiru .A tvojoj Stani i djeci iskrena sućut .Zbogom.

  2. Bože dragi otvori vrata ovome dobrom čovjeku i uvedi ga u svoje kraljevstvo .Bili počivaj umiru .Tvojoj obitelji iskrena sućut .Tvoji Zvirovčani

  3. U posljednje vrijeme, kao da nam odlaze oni ponajbolji među nama, a pokojni Bili je uistinu svojim životom vjerno svjedočio da je jedan njih, pružajući u ključnim trenucima ruku pomoći i onim najugroženijima koje mi, prosječni ljudi, tako često gotovo da i ne primijećujemo. Iznimnom duhovitošću unosio je mir i veselje među ljude, usprkos naizgled surovoj zbilji. Gospodin mu platio za sva ona brojna dobra djela i primio njegovu plemenitu dušu u Nebo! Iskrena i duboka sućut njegovim najmilijima – supruzi Stani, njegovoj djeci, kao i svoj ostaloj rodbini.

  4. Dragi kume neka te Bog nagradi za sva dobra djela što si ih učinio a tvojoj obitelji hvala što su te imali i iskrena sućut.

IZRAZITE SUĆUT

Molimo unesite vaš tekst za objavu sućuti
Molimo unesite vaše ime i prezime