MIJO ŠIMOVIĆ 1931 – 2021

10

“Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,25).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

MIJO ŠIMOVIĆ

pokojnog PERE
1931. – 2021.

preminuo dana 04. svibnja 2021. godine u 91-oj godini života. Ispraćaj i pokop dragog nam pokojnika, obavit će se dana 05. svibnja 2021. godine u 16,00 sati iz kapele na mjesnom rimokatoličkom groblju Sv. Stjepana u Gabeli.

Obitelj prima sućut u kapeli jedan sat prije ispraćaja bez rukovanja.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: sinovi PERO i MIRO, nevjeste NATAŠA i DŽENI, unučad TONI i MARTA, sestra MARICA s obitelji, obitelji pokojne braće NIKOLE, GRGE, VLADE i MILANA, obitelj pokojne sestre ŠIME, obitelji ŠIMOVIĆ, JELČIĆ, SOČE, ĆORIĆ, ŠUTALO te ostala rodbina i prijatelji.


10 sućut

 1. Osušio se stari hrast pod teretom bolesti i godina, ali ostadoše mladice izrasle iz njegovog panja. Dragi Mijo, dugo ću pamtiti ugodne razgovore s tobom o starini i našim precima. Počivaj u miru Božjemu! Obitelji iskrena sućut.

 2. Mijo je bio neizostavni dio mojeg djetinjstva, odrastanja i mladosti.
  Draga osoba, puna razumijevanja i topline.
  Ostavio je duboki, neizbrisivi trag u mom zivotu.
  Svima ce nedostajati.
  Dragi nas Mijo, pocivaj u miru!

 3. U samo nekoliko kratkih susreta osjetio sam svu veličinu i dobrotu pok. Mije. Neka nađe vječni mir u krilu Očevu. Obitelji iskrena sućut.
  Pavo Šimović s obitelji

 4. Otisao je veliki covjek . Rado se sjecam susreta i razgovora sa njime. Pokoj vjecni daruj Gospodine njegovoj plemenitoj dusi. Obitelji iskrena sucut.

 5. Dragi Pero iMikiVama i Vašim obiteljima iskrena sucut povodom smrti Vašeg oca . Tetak Mijo je bio primjer plemenitosti!Molim Boga da ga nadari vječnim životom!Tetak Počivaj u Miru Bozijem!

IZRAZITE SUĆUT

Molimo unesite vaš tekst za objavu sućuti
Molimo unesite vaše ime i prezime