FABIJAN PERIĆ 1941 – 2017

1

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug, otac, brat i djed:

FABIJAN PERIĆ

(pok. IVANA) 1941. – 2017.

opremljen svetim sakramentima blago u Gospodinu preminuo, u četvrtak, 15.6.2017. godine nakon duge i teške bolesti u svojoj 77.-oj godini života.

Sprovodni obred obavit će se u petak, 16.6.2017. godine na rimokatoličkom groblju ROTIMLJA, u 17:00 sati.

Obitelj prima sućut nakon sprovodnog obreda i svete mise ispred kapelice na groblju.

Ožalošćena rodbina: supruga JANJA; sinovi: DRAŽEN, don IVAN i MARIO; kći MARIJA, brat MIRKO s obitelji, sestre: ILKA, SPASA, č.s. DRAŽENA i ANĐA s obiteljima; nevjeste: MARICA i ADRIANA, unučad: MARKO, NIKOLINA, IVAN, MATEJ, LUKA, IVAN, MARKO, IVAN i ZVONIMIR.

Ožalošćene obitelji: Perić, Raguž, Pažin, Vukić, Kapular, Aleksić, Papac, Jovanović te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

[dot_recommends]


 


1 objava

  1. prijatelju,komšija dobri moj,sav tvoj život je primjer kako čovjek treba živjeti i skim i kako.Ti si jedna moralna gromada,ljudska gromada pokazao si to bezbroj puta da tvojoj moralnosti nema premca,nije te oskrnavilo ništa što su drugi s beskrajnom bestijalnosti provodili ti si se stidio toga,.Znao si da sve prolazi kao i naši ovo zemaljski kratki životi.Veliki Bog je mnoge počastio da te upoznaju i sarađuju za života s tobom i tvojom porodicom,Ljudi,komšije prijatelji će te pamtiti po najboljem,onakog kakav si i bio-beskrajno pošten.Ti si bio obrazac kako jedan čovjek treba živjeti sa drugima,kakav treba biti komšija-pokoj ti vječni počivao u miru.

Comments are closed.