JOZO PEHAR – Jokin 1935 – 2018

0

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 30.03.2018. godine u 10:30 sati nakon teže bolesti u svojoj 83-oj godini života primivši Sakramenat umirućih blago u Gospodinu preminuo

JOZO PEHAR – Jokin

1935. – 2018.

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u subotu 31.03.2018. godine u 16:00 sati ispred kapelice u groblju Pododaci u G.V. Ograđeniku. Pokop će se obaviti u groblju Pododaci.

Obitelj prima sućut jedan sat prije početka ispraćaja u kapelici.

Misa zadušnica održat će se u župnoj crkvi u Čerinu 2. travnja u 7:30 sati.

OŽALOŠĆENI: supruga DANICA; kći VINKA; sinovi: DRAGO, ZDRAVKO i IVAN; brat ANTE s obitelji, obitelj pok. brata BOŽE; nevjeste: JANJA, ANKICA, JASNA, ANITA, TEREZA i IVANA; zetovi: ANTONIO i NIKOLA; svastike: MILA, MACA i IVICA s obiteljima; obitelji pok. šura: IVANA i STANKA: unučad: IVICA, RUŽICA, JOSIPA, MONIKA, DAVID, MAGDALENA, ANTE, IVANA, KATARINA, DANIELA, JOSIP, STJEPAN, FILIP, KRISTIJAN, ANTONELA, KARLO i BORNA; praunučad: ADRIAN, KARLA, MATEA, IVAN, MATE i BRUNA.

OBITELJI: PEHAR, ĆORIĆ, SABLJIĆ, DANKIĆ, FILIPOVIĆ, BRKIĆ, ŠARAVANJA, KARAČIĆ, MARIĆ, TOLJ, MATIĆ, MILIČEVIĆ, SOLDO, BONDŽA i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

[dot_recommends]