STANISLAVKA MARUŠIĆ 1968 – 2018

1

“Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti” (Mt 11,28)

S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je pružila, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša voljena supruga, majka, sestra i baka

STANISLAVKA MARUŠIĆ

supruga VOJISLAVA, rođ. KREŠIĆ
1968. – 2018.

usnula tiho u Gospodinu dana 29. listopada 2018. u 51. godini života. Sprovod drage nam pokojnice obavit će se iz mjesne mrtvačnice u Vidu dana 30. listopada 2018. (utorak) u 15,30 sati na groblje Sniježne Gospe u Vidu.

Izraze sućuti obitelj će primati od 14,30 sati u mjesnoj mrtvačnici.

U TUZI OSTAJU: suprug VOJISLAV, sinovi TOMISLAV, IVAN i MARTIN, kći ANTONELA, nevjesta KARMEN, zet BRANKO, unuci JURE i TOMA, braća MARTIN i MILENKO s obiteljima, ujaci MLADEN i STOJAN s obiteljima, djeverovi TOMA, IVAN, STIPAN i BRANKO s obiteljima, zaove KATA, ANKA, MAŠA, DIVNA i LIDIJA s obiteljima, obitelji: MARUŠIĆ, KREŠIĆ, PEZIĆ, OBAD, PERIĆ, ŠUTALO, OBRVAN i MAKLJANIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POKOJ VJEČNI DARUJ JOJ, GOSPODINE!

[thankyou]1 objava

  1. Draga Stane, Obzirom da se dugo nalazim u Njemačkoj, za tvoju preranu smrt, saznadoh putem Interneta, tek nakon više od 2 godine.Još uvijek ne mogu pojmiti da te više nema, i da te neću vidjeti kao nekada u Prudu na prolasku iz Metkovića na Bijaču. Neka ti je laka zemlja i počivaj u miru. Mom prijatelju Vojislavu i njegovoj obitelji iskrena sućut.

Comments are closed.