LJILJA ŠUTALO 1957 – 2019

1

“Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

LJILJA ŠUTALO

supruga VIDOJA, rođena PULJIĆ
1957. – 2019.

blago u Gospodinu preminula dana 03. kolovoza 2019. godine u 63 – oj godini života. Ispraćaj i pokop drage nam pokojnice, obavit će se dana 04. kolovoza 2019. godine u 18,00 sati iz kapelice u Svitavi na mjesnom katoličkom groblju.

Obitelj prima sućut u kapelici jedan sat prije ispraćaja.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: majka MARA, suprug VIDOJE, sinovi BORIS i IVAN, kći CVIJA, zet JOHN, braća BOŽO i IVAN s obitelji, sestra MILA s obitelji, svekrva IVANA, djeverovi NIKICA, ĐURE, MILENKO i MIRO s obiteljima, zaove KATA i ANĐELKA s obiteljima, obitelji ŠUTALO, ČOVIĆ, PULJIĆ, BOŠKOVIĆ, GRGURINOVIĆ, BOŠNJAK, MARTIĆ, PAVLOVIĆ, MARAS, ŠMIT te ostala rodbina i prijatelji.



1 objava

  1. Zovem se Sonia Gordic. Ja sam iz Hrvatske, bio sam na mreži i naišao sam na zajam JOSE Luis u publikaciji koja kaže da zajmodavci daju široj javnosti zajam po vrlo niskoj kamatnoj stopi.
    Dakle, kontaktirao sam tvrtku putem njene e-pošte:
    (joseluisloans@gmail.com)
    koju sam podnio zahtjev za zajam od 50 000 eura na razdoblje od 5 godina. Tvrtka mi je odgovorila i poslala mi sve uvjete svoje tvrtke koje sam pročitao i složio sam se s njima. Nakon odobravanja zahtjeva za zajam, primio sam obavijest od svoje banke da je moj bankovni račun da je 15.000 eura pretvoreno u kune, vratio sam zajam 18. prosinca prije početka izbijanja korone. Stoga bih htio iskoristiti ovu priliku i poslati poruku svima koji traže pouzdanog privatnog zajmodavca na Internetu da bi se prijavili za zajam jose luisa putem e-pošte: (joseluisloans@gmail.com)

Comments are closed.