URŠULA-ORZA BOŠNJAK 1941 – 2020

2

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 25. srpnja 2020. g. u 01:00 sati u svojoj 80-oj godini života blago u Gospodinu preminula

URŠULA-ORZA BOŠNJAK

udova MARKA
1941-2020

posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u nedjelju, 26. srpnja 2020. god. u 18:00 sati u Rimokatoličkom groblju Šabuša na Bivolju Brdu.

Obitelj prima sućut od 17:30 sati u kapelici na groblju.

Ožalošćeni: sin MIROSLAV; kćeri: NADA, ŽANA i MIRELA; nevjesta MARINA; zetovi: IVAN, ZDENKO i TADIMIR-TACA; unučad: BORIS, MIA, TEA, NINA, NINO, MISLAV, NIVES, KLARA i MARKO; praunučad: EMANUEL, DAVID, LEONARDO,MATEJ,JAN, MARIJA, MARTA i JAKOV; obitelj pok. brata IVANA; obitelj pok. sestara: JANJE, RUŽE i BERNARDICE; jetrva ŠIMA s obitelji; zaova PAVICA s obitelji; obitelji pok. zaova: CVIJETE i MARE; te obitelji BOŠNJAK, RAGUŽ, DADIĆ, PENAVA, DŽIDA, KULAŠ, PAŽIN, MEDIĆ, TOPIĆ, KVESIĆ, JURKOVIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!


2 sućut

  1. Iskrena sućut mojim dragim Bošnjacima, posebno djeci od moje dobre i plemenite strine i njihovim obiteljima!
    Draga moja strina, Hvala ti za svaku lijepu riječ, za ljubav i razumjevanje i za sve dobronamjerne savjete koje si davala i meni i svima nama.
    Uvjek si bila i uvjek ćeš biti voljena i poštovana, uvjek ćeš biti Svjetlost u čitavoj našoj obitelji a to je najviše što možemo biti.
    Počivaj u miru draga strina !

IZRAZITE SUĆUT

Molimo unesite vaš tekst za objavu sućuti
Molimo unesite vaše ime i prezime