DAVOR MARINČIĆ – BEĆAR 1963 – 2020

11

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 03. listopada 2020. g. u 19,00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 57-oj godini života blago u Gospodinu preminuo

DAVOR MARINČIĆ-BEĆAR

pok. Slavka
1963. – 2020.

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak 05. listopada 2020. g. u 16,00 sati ispred mrtvačnice u Čitluku. Pokop se obaviti u groblju Podadvor u Čitluku.

Posmrtni ostaci dragog nam pokojnika biti izloženi u mrtvačnici jedan sat prije početka ispraćaja.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MARIJA; kći LEONA; majka VIDA; brat MARINKO; sestra IVANKA; nevjesta MARINA; zet ILIJA; bratići: PETRA, ANTEA i ANTE; sestrići: JOSIP i SLAVENA; obitelji pok. stričeva: IVANA i PERE; tetke: ANĐELKA, MARA, LJILJA i ŠIMA s obiteljima; ujaci: IVAN i MATE s obiteljima; šure: DAVOR, NIKOLA, GOJKO, DOBROSLAV i GRGO s obiteljima; svastika KATA s obitelji; te obitelji: MARINČIĆ, ŽILIĆ, PRIMORAC, BELJO, VUČIĆ, LEBAN, DUGANDŽIĆ, DODIG, MARIJANOVIĆ, ĆAVAR, BRKIĆ, MILIĆEVIĆ, LOVRIĆ, ALERIĆ, BANDULA i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i kumovi.

Molimo tihu sućut bez vrećica i cvijeća.


11 sućut

 1. Mariji,Leoni ,tetki Vidi i svima ostalima u obitelji želimo u naše ime i u ime naše obitelji iskrenu sućut. Dado je bio i ostati će u našim sjećanjima kao pošten i veseo rođak.
  Neka mu Bog bude milostiv počivao u miru božijem
  Iskrena sućut od nas iz njemačke
  Rođak Pepa i Rodica Anita
  sa obitelji

 2. Iskrena sućut cijeloj obitelji, bio si nešto posebno što se rijetko radnja, prijatelj, poslovni partner, suradnik ispred svega čovjek, i. Bog uzima najbolje, neka ti je laka zemlja posljednji pozdrav od obitelji Žare Ševo!

 3. Od svih puteva na ovom svijetu najvažniji je put dobrog čovjeka, a Dado je uistinu bio dobar čovjek. Iskrena sućut obitelji. Pokoj vječni daruj mu Gospodine.

IZRAZITE SUĆUT

Molimo unesite vaš tekst za objavu sućuti
Molimo unesite vaše ime i prezime