MATIJA ŠEGO 1939 -2020

5

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 10. listopada 2020. g. u 2.00 sata nakon kraće bolesti u svojoj 82-oj godini života blago u Gospodinu preminula

MATIJA ŠEGO

ud.Andrije
1939.-2020.

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u nedjelju, 11. listopada 2020. g. u 14.00 sati ispred kapelice u groblju Brzomelj u Bijakovićima. Pokop će se obaviti u groblju Brzomelj u Bijakovićima. Posmrtni ostaci drage nam pokojnice biti će izloženi u kapelici jedan sat prije početka ispraćaja.

OŽALOŠĆENI: sinovi: IVAN i fra MIRO; kćeri: LJILJA i DRAGICA; nevjesta IVANA; zetovi: MILENKO i SLAVKO; unučad: ANDRIJA, ANA-MARIJA, MATEJ, STIPE, MARIJANA, KARLO, MATEA, ANDREA i MIRO; sestra ANĐA s obitelji; obitelj pok. brata ANTE; obitelji pok. sestara: LJUBICE, ŠIME, RUŽE i STANE; djever STIPE s obitelji; bitelj pok. djevera JOZE; zaove NADA, RUŽA i LJILJA s obiteljima; obitelj pok. zaove IVE; te obitelji: ŠEGO, KOZINA, KORDIĆ, MILIĆEVIĆ, PAVLOVIĆ, BRKIĆ, BULIĆ, SOLDO, VASILJ, SIVRIĆ, JOVANOVIĆ, VIDOVIĆ, JOVIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!


5 sućut

  1. Iskrena sucut dragi moji Ivo ,Miro , Ljiljo i Draga povodom smrti vase majke a nase strine Matije . Anđeli neka ju čuvaju gore u nebu , a vas utjese na zemlji. Ankica sa obitelji.

IZRAZITE SUĆUT

Molimo unesite vaš tekst za objavu sućuti
Molimo unesite vaše ime i prezime