VINKO MENALO 1950 – 2020

6

”Blago onima koji su čista srca, jer će Boga gledati” (Mt 5,3)
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav koju nam je pružio, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš voljeni

VINKO MENALO

Pok. JOZE
1950. – 2020.

Nakon duge i teške bolesti, preminuo dana 23.10.2020. godine u svojoj 71. godini života. Ispraćaj i pokop dragog nam pokojnika obavit će se dana 24.10.2020. godine (subota) u 15:00 sati iz kapele na mjesnom katoličkom groblju u Cerovu.

Izraze sućuti obitelj će primati bez rukovanja od 14:00 sati.

U TUZI OSTAJU: supruga MARA, sin JOSIP, kći ROBERTINA, sestre MARA i CVIJA s obiteljima, nevjesta MARIJA, zet MARIO, šure NIKO i ZDRAVKO s obiteljima i MILE, svastike NEVENKA, VERA i NEĐA s obiteljima, unučad PETRA, PAULA, PETAR i ANA.

OBITELJI: MENALO, BOŠNJAK, DRAGIČEVIĆ, NOKOVIĆ, KVESIĆ, PJEVIĆ, ŠUTALO, MARTIĆ, KUZMAN, PREVIŠIĆ, VASILJ, ČULJAK, SESAR te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!


6 sućut

  1. Draga nevjesta Mare naša iskrena sućut povodom smrti tvog dragog muža anašeg rođaka tebi i cijeloj obitelji od srca želi Nikola Menalo sa obitelji. Pokojnom Vinku pokoj vječni i neka mu dragi Bog udijeli mjesto u kraljevstvu njegovu AMEN. Lijepi pozdrav svima.

IZRAZITE SUĆUT

Molimo unesite vaš tekst za objavu sućuti
Molimo unesite vaše ime i prezime