BOJA BOŠKOVIĆ 1941 – 2020

9

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: majka, sestra, baka i prabaka

BOJA BOŠKOVIĆ

Udova VINKA
1941. – 2020.

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u četvrtak 19.11.2020. godine nakon kraće bolesti u svojoj 80-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u petak 20.11.2020. godine u rimokatoličkom groblju PJEŠIVAC KULA u 15.00 sati.

Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 14.00 sati)

Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: sin ŽELJKO; kćerke: MARICA i BLAŽENKA; nevjesta RAJKA; zetovi: NIKOLA i BOŽO; brat BOŠKO s obitelji; sestre: PAVA, LJUBA, MARA i STAZA s obiteljima; obitelji pok. djeverova PERE i NIKOLE; zaove: ANICA i DRAGA s obiteljima; obitelji pok. zaova MARE i BOŽE; tetke: LUCIJA i MARA; unučad: ANA, IVANA i VINKA s obiteljima, VINKO, BOJANA, MARIJA, MILE, VICKA, IVAN, MARKO i LUKA; praunučad: IVA, LUKA, IVA i EVA.
Ožalošćene obitelji: Bošković, Raguž, Marković, Dadić, Spajić, Džamarija, Lopin, Čoko, Perić Štefan, Krešić, Vučina, Grbešić, Jelčić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!


9 sućut

IZRAZITE SUĆUT

Molimo unesite vaš tekst za objavu sućuti
Molimo unesite vaše ime i prezime