VESELKO MATIĆ 1968 – 2021

36

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug,sin, otac, brat i zet

VESELKO MATIĆ

sin PAVE
1968. – 2021.

Iznenada preminuo u Gospodinu u utorak 30.03.2021. godine u svojoj 54-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u srijedu 31.03.2021. godine u rimokatoličkom groblju BJELOJEVIĆI u 15.00 sati.

Obitelj prima sućut pola sata prije obreda u kapelici na groblju (od 14.30 sati.)

Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja.

Ožalošćeni: supruga: MILENKA; sinovi: IVAN, KARLO, PETAR i LUKA; kćerke: IVANA i KATARINA; otac PAVO; majka IVANA; sestre: ZDENKA i VERA s obiteljima; punac MLADEN s obitelji.
Ožalošćene obitelji: Matić, Raguž, Milanović, Njavro, Vukić, Perić, Bošković, Previšić, Krešić, Prkačin te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !36 sućut

  1. Supruzi Milenki i djeci preminulog Veselka, majci Ivi i ocu Pavi od srca iskrena sućut. Pokoj vječni daruj mu Gospodine. Počivao u miru Božjem. Nikica Martić sa obitelji.

  2. Veselko, počivao u miru Božijem.
    Obitelji iskrena sućut.
    Ilinka, Zdenka i Lorena sa obitelji

  3. Pokoj vječni daruj mu Gospodine, obitelji iskrena sućut. Bog neka vas blagoslovi i neka vas čuva, neka Gospodin pogled svoj svrati na vas i mir vam donese

Comments are closed.