IVAN-IVICA VASILJ 1955 – 2021

33

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 14. travnja 2021.g. u 21,40 sata nakon kraće bolesti u svojoj 66-oj godini života primivši bolesničko pomazanje blago u Gospodinu preminuo

IVAN – IVICA VASILJ

pok. Jure
1955. – 2021.

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u petak 16. travnja 2021. g. u 15,00 sati ispred mrtvačnice u Međugorju. Pokop će se obaviti u groblju Kovačica u Međugorju.

Obitelj prima sućut od 14,00 sati u mrtvačnici.

OŽALOŠĆENI: supruga JANJA; majka MARA; sinovi: JURE i ANTON; nevjeste: ANJA i SANJA; unučad: ELA, IVAN, MARTA i NOA; braća: NIKOLA i VIKTOR s obiteljima; sestre: IVA s obitelji i ANKICA; šura NEĐO; obitelj pok. šure IVANA; svastike: LJUBICA i RUŽA s obiteljima i ZDENKA; te obitelji: VASILJ, DUGANDŽIĆ, BENO, BAKOVIĆ, ĆUTUK, MRVALJ, KORDIĆ, PEHAR i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!33 sućut

  1. Pokoj vječni daruj mu Gospodine svjetlost vječna neka mu svijetli počivao u miru bozijem!
    Primite moj izkreno sućut. Silvija Gerosa
    (medicinska sestra iz Švicako koja je radila 20 godina u Medjugorju)

  2. Pokoj vječni daruj mu Gospodine. Počivao u miru.
    Draga Ive, tebi i svima ožalošćenim moja iskrena sućut

  3. Počivao u miru Božije! Suprugi Janji i njenoj djeci iskrena sućut. Iskrena sućut cijeloj obitelji pok Ivice napose majci i sestri Ivanki.

  4. Pokoj vjecni daruj mu Gospodine i svjetlost vjecna svijetlila njemu. Pocivao u miru Bozijem. Obitelji moje saucesce. 🙏

Comments are closed.