MILA SABLJIĆ 1956 – 2021

2

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima!

“Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!”(Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš draga

MILA SABLJIĆ

rođ. Herceg žena Veselka
1956. – 2021.

iznenada preminula u dana, 08. 02. 2021. godine u 64. godini u CLEVELAND-OHIO, USA. Sprovodni obred počinje u subotu, 08. 05. 2021. godine u 17 sati na Novom groblju na HUMCU, gdje će biti i pokopana.

Obitelj prima izraze sućuti od 16 sati ispred kapelice.

OŽALOŠĆENI: suprug VESELKO, sin FRANJO, kćeri: ANAMARIA i TINA, nevjesta TANJA, zetovi: TONĆI i DONNY, unučad: LEONORA, DANIELLE, FRANCHESCA, ANDREA, ANICA, ANTONIA, CHRISTINA, DONNY i RONNY, braća: DRAGO s obitelji, MLADEN s obitelji i SREĆKO s obitelji, sestre: VESNA s obitelji, NEDA s obitelji, djeverovi: FRANKO, VLADO i KREŠO s obiteljima, obitelj pok. djevera FERDE, zaove: DANICA i KATICA s obiteljima, te obitelji: SABLJIĆ, HERCEG, PRIMORAC, VUČICA, GHAZOUL, ANIĆ, SUŠA, BRADVICA, NIŽIĆ, PAVLOVIĆ, ROGIĆ, MUCIĆ, BEZER i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!



2 sućut

  1. Dragoj kumi Vesni saljem sucut povodom smrti njene sestre,i cijeloj obitelji takoder sucut .Mili pokoj vjecni daruj gospodine.

Comments are closed.