RENATA BEZER 1988 – 2021

15

“Gospodin je pastir moj, zla se ne bojim, jer On je sa mnom” (P.s. 23)

S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je pružila javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

RENATA BEZER

supruga PERE, rođena KORDA
1988. – 2021.

usnula tiho u Gospodinu dana 12. srpnja 2021. u 33. godini života.
Sprovod drage nam pokojnice obavit će se iz mjesne mrtvačnice u Vidu dana 15. srpnja 2021. (četvrtak) u 18:00 sati na groblje Sniježne Gospe u Vidu.

U TUZI OSTAJU: suprug PERO, kćeri KATARINA i ANTEA, otac MARKO, majka MARICA, brat IVAN, sestra IVANA i zet STANKO s obitelji, svekar ZDENKO, svekrva KATARINA, zaove IVANA s obitelji, ZDENKA s obitelji i SILVIJA s obitelji, djever GABRIJEL, obitelji KORDA, BEZER, VUČIĆ, ŠUTALO, JUKIĆ, BIŠKO, ANELIĆ, KALEB, CONTESSA i KLJUČE te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POKOJ VJEČNI DARUJ JOJ, GOSPODINE!15 sućut

 1. Pokoj vječni daruj joj gospodine i svjetlost vječna svjetlila njoj. Počivala u miru Božijem. Sućut obitelji i prijateljima.

 2. Draga naša Renata..
  Šokirani smo svi mi koji smo s tobom toliko vremena proveli u dvorani..igrajući za ŽRK Čapljina..
  Pokoj ti duši mirno spavaj..
  😥😥🙏🙏

 3. Iskrena sucut kolegi Ivanu i njegovoj obitelji povodom smrti njegove sestre . Pokojnoj Renati neka Bog da pokoj vjecni.

 4. Iskrena sućut obitelji,rodbini i prijateljima! Prerano te Bog ka sebi uzeo…on bira najbolje za svoje Kraljevstvo…pronađi u njemu svoj mir!🤍

 5. Draga Renci , zauvijek ces ostati u mislim svojih suigracica , do nekih novih utakmica na nekom ljepsem i boljem mjestu…Pocivaj u miru Bozijem.
  Obitelji iskrena sucut.

Comments are closed.