VINKO – VICE OSTOJIĆ 1924 – 2021

21

Dođite k meni, svi vi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti. Uzmite jaram moj na sebe, učite se od mene, jer sam krotka i ponizna srca i naći ćete spokoj dušama svojim.

S vjerom u uskrsnuće i život vječni, zahvalni za svu ljubav i radost koju nam je pružio, javljamo da je naš voljeni suprug, otac, gospodin

VINKO – VICE OSTOJIĆ

1924. – 2021.

preminuo u utorak, 06. srpnja 2021. g. u 98.-oj godini života. Posljednji ispraćaj našeg dragog pokojnika obavit će se u srijedu, 21. srpnja 2021. u 17,00 sati u groblju Brzomelj u Bijakovićima.

Obitelj prima izraze sućuti od 16,00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI: supruga LJUBICA; kći JADRANKA; zet ANDREAS; sestra FRANCIKA s obitelji; obitelj pok. sestre JAGODE; obitelj pok. brata ANDRIJE; te obitelji: OSTOJIĆ, BARIĆ, KUHL te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!


21 sućut

 1. Draga Jadranka primite moju iskrenu sućut

  Našem dragom Vinku
  Pokoj vječni daruj mu Gospodine
  I svjetlost vječna neka mu svijetli
  Počivao u miru Božijemu

 2. Draga Jadranka

  Od 💖 primi našu iskrenu sućut.
  Tvoj tata je bio dobar, uvijek nasmijan? duša od čovjeka.
  Neka mu je zemlja laka.
  Počivao u miru Božijem.

 3. Sa ovoga svijeta možemo uzeti samo ono što smo na njega donijeli, a gospodin Vice je donio, ljubav domoljublje, razumijevanje, strpljenje i dobrotu. Hvala Mu na tome!
  Draga Jadranka s obitelji primite iskrenu sućut od Valentine Mekovec s obitelji. 🙏

 4. Pokoj vječni daruj mu Gospodine,i svjetlost vječna neka mu svijetli,počivao u miru Božjem 🙏❤🙏.
  BILA MU LAKA HRVATSKA ZEMLJA

  Iskrena sućut cijeloj obitelji
  Vaši Stana,Josip i Anton sa obitelji.

 5. Draga moja Jadranka i mila gospodo Ljubice, primite iskrenu našu sućut. U g. Vinka i obitelj smo samo osjetili dobrotu, i ljubav prema svemu čisto hrvatskog. On je veliki vjernik i domoljub koji nikada nije zaboravio borbu za hrvatsku slobodu. Čast nam je bilo njega više od 30 godina poznavati, snjim popričati i njemu se diviti na sve što je preživio i doživio. Uvijek je nosio osmijeh i volio šalu, i tako ćemo se ga uvijek sjećati jer preživjeti sve što je on i još biti vjeran svojim idealima je dokaz koliko nam Gospa pomaže i koliko nas čuva. Počivaj u miru dragi Vinko. Volimo te i znaj da ćeš nam faliti. Srdačno saučešće jos jednom od Stipe, Milke i Đine i cijele obitelj Pilić iz USA.

  • Pokoj vječna barba Vici, hrvatskom istinskom sinu I rodoljubu, hrvatskom Ratniku, obitelji naša sućut,neka mu je laka Hrvatska Gruda. 🇭🇷❣

 6. Draga Jadranka, nikada neću zaboraviti poslednji razgovor sa tvojim ocem nekoliko dana prije njegove smrti. Bio je veseo i pun optimizma kao da će živjeti još sto godina. Teško sam primila vijest o njegovoj smrti

 7. Draga nasa obitelji Ostojić,
  primite iskrene izraze sućuti za našeg dragog Vinka.
  Vinko je bio i ostao čovjek dobra srca ,nasmijana lica i dobrih dijela koje je učinio za svog ovozemaljskog života.
  Živio je za Boga i Gospu te našu domovinu Hrvatsku. Ostavio je na svima nama neizmjerno bogatstvo njegova dinamična života na ovoj zemlji kako nositi križ ma koliko težak bio sa vjerom i uvijek osmjehom na licu usmjerena prema Bogu.
  Zauvijek će ostati u našim srcima i lijepim sjećanjima zato ovo nije zbogom već vidimo se u vječnosti našoj Nebeskoj domovini kojoj se svi nadamo i vjerujemo dragi Vinko.
  Počivao u miru Božjem!
  U molitvama i podršci sa obitelji Ostojić Mate,Andrijana,Mislav,Borna,Laura,Hana,Krešimir Vinko Vice

 8. Dragoj Jadranki,Ljubici, Andreasu i ostaloj rodbini,izražavam iskrene izraze sućuti za dragog nam Vinka.
  Bila mi je velika čast sto sam imala priliku upoznati i provoditi određeno vrijeme sa gospodinom Vinkom gdje sam mogla osjetiti toliku ljubav,strpljivost,toplinu,pozitivnost i hrabrost uživajući gledati milo lice puno pozitivnog duha i vedrine za vrijeme dok je sa smješkom pričao o svojim teškim i mukotrpnim godinama trpljenja za našu domovinu nam Hrvatsku.
  Počivao u miru Božjem i svjetlost vječna svijetlila tebi dragi naš Vinko bila ti laka Hrvatsko Hercegovačka gruda koju si neizmjerno volio.
  Vera Babajko s djecom i unučadi

 9. “Dragi naš Vinko,
  primjer si za pamćenje i divljenje svima nama koji smo imali čast poznavati te,
  a isto tako i za buduće generacije.. da im svojim životom kao svijetlom svijetionika
  pokazuješ ispravan put ! Hvala Ti Vinko !!
  Neka Ti je vijećna čast i slava, POČIVAO U MIRU BOŽIJEM.”

  Draga Jadranka s obitelji, primite iskrenu sućut od Nade, Anđelka i cijele obitelji Marenić

 10. Dragi naš Vinko znali smo da si slabiji , čekala sam opet tvoj Rođendan da čestitam preko radio Marije , kao što sam činila svake godine, ali si nas iznenadio , došla majka Marija po tebe i odvela te , kod svog sina Isusa u RAJ .. Dragi naš Vinko Vice Ostojić , sada pokoj vječni daruj ti Gospodine , svijetlost vječna svijetlila ti , počivaju u miru božjem ..Amen🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💔💔💔🍀🌿🍀🌿🍀🌿🍀🌿🍀🌿🍀🌿🍀🌿🍀🌿🍀🌿🍀🌿🍀🌿💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹❤️🤍💙✋✋✋ Obitelji ISKRENA SUČUT , SUPUZI LJUBICI , ČERKI JADRANKI I ZETU ANDREASU OD ANE I GORDANE ,🙏🙏❤️🤍💙🍀🌿✋✋

 11. Iskrena sućut , Obitelji , Ljubici , Jadranki i Andreasu , od Ane Toth , Gordane Golub ,. Dolores i prijatelja Josip Salopek iz Ogulina a Vinku da počiva u miru božjem Amen🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️🤍💙🌿🌿🌿🌿✋✋✋

 12. Poštovani Vinko svojim životom zaslužio je mir u nebeskom kraljevstvu Božjem!
  U Raj poveli Te anđeli, počivao u miru Božjem!
  Obitelji iskrena sućut.
  Budite uvijek ponosni na svog supruga i tatu, velikog domoljuba roda hrvatskog!

 13. Postovani Vinko laka ti hrvatska zelja koju si volio i zbg koje si mucen bio. Sucut tvojoj obitelji.

 14. Dragi Vinko Bio si osoba koja nam pokazala Put Istinu i Zivot kako se Iskreno zivi za Domovinu .Gdje si god bio zracio so Dobrotom Domoljubljem i nadasve Bozijim Blagosovom koji je Zracio iz Tebe.Ispunio so svoj zivotni San i pocivaj u Miru na Rodnoj Grudi.Bog te Blagoslovio.

 15. Gospodin Vinko Ostojic ie volio Domovinu vise od svega. Kada smo se 2019 u Hrvatskom konzulatu u Stuttgartu osobno sreli imao sam cast porazgovarati sa Vinkom. Pitao sam ga: ” Gospodine Vinko, kako ste prezivili tolike godine robijanja i batinanja za Hrvatsku?” Krhki starac mi je s osmjehom odgovorio: “Zilavi smo mi iz Hercegovine!”. Vinko je bio posljednji Hrvatski vitez, to sam napisao i njegovoj kcerki Janji. Nadao sam se da cu ga jos jednom vidjeti na jos jednoj izlozbi umjetnosti u nasem Konzulatu, ali sudbina je bila drugacija. Cijeloj obitelji iskrena sucut. Laka ti Hrvatska gruda, gospodine Vinko Vice Ostojic.

Comments are closed.