MIRKO DRAGIĆEVIĆ 1940 – 2021

5

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 29. kolovoza 2021.g. u 12,00 sati nakon duže bolesti u svojoj 81-oj godini blago u Gospodinu preminuo

MIRKO DRAGIĆEVIĆ

pok. Andrije
1940. – 2021.

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u utorak, 31. kolovoza 2021.g. u 17,00 sati ispred kapelice u groblju u Daupovinini gdje će biti i pokop.

Obitelj prima sućut od 16,00 sati u kapelici groblja.

OŽALOŠĆENI: sinovi: ANDRIJA, DRAGAN i DAMIR; kći ANKICA; nevjeste: MARIJA, NATALIJA i SNJEŽANA; zet PAŠKOPAJO; unučad: SARA, KLARA, EVA, IVA, MIRKO i ANDRIJA; sestra ROZA s obitelji; obitelji pok. braće: ANTE i JURE; obitelj pok. sestre ANE; svastike: VESA i RUŽA s obiteljima; obitelj pok. svastike KATE; te obitelji: DRAGIĆEVIĆ, ALILOVIĆ, PERVAN, PERIĆ, ŠIMOVIĆ, VUKOVIĆ, VIDOVIĆ, KOLOBARIĆ, JURKOVIĆ, MARKOTA i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!



5 sućut

  1. Počivaj u miru Božjemu, dobri naš Mirko! Gospodin te Raja napojio i nagradio te za sva dobra koja si za života činio živeći čestito i pošteno sa svojom lijepom obitelji. Najiskrenija sućut tvojoj dragoj djeci, sestri Rozi i ostaloj rodbini. Neka vam svima Uskrsli Krist bude utjeha i snaga!

Comments are closed.