DOBROSLAVA ŠEGO 1934 – 2021

3

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 5. studenog 2021.g. u 11,20 sati nakon kraće bolesti u svojoj 88-oj godini blago u Gospodinu preminula

DOBROSLAVA ŠEGO

ud. Stanka
1934. – 2021.

Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice kreće u nedjelju 7. studenog 2021.g. u 14,00 sati ispred mrtvačnice u groblju Kovačica u Međugorju, gdje će biti i pokop.

Obitelj prima sućut od 13,00 sati u mrtvačnici.

OŽALOŠĆENI: sin ANDRO; kćeri: JADRANKA i MIRJANAVESNA; zet IVANIĆE; nevjeste: ANKA i BILJANA; sestre: TEREZA i ŠIMA s obiteljima; obitelji pok. braće: ANTE, IVANA i MIRKA; obitelj pok. sestre MILICE; obitelj pok. zaove MARE; unučad: STANISLAV, IVAN, IVANA, MARIJA, KRISTINA i SANJA s obiteljima, ŽELJKO, ANTONIO, ANTONIJA, IVANA i DOBROSLAVA; mnogobrojna praunučad; te obitelji: ŠEGO, JUKA, VASILJ, ŠIMIĆ, PETROVIĆ, LONČAR, PRUSINA, BARBARIĆ, ŽUGEC, PAVLOVIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!



3 sućut

  1. Jaka zena velikog srca je bila za svakoga uvjek nasmijana i radosno docekala svakoga u svojo kuci. A zivot joj je bio pun Krizeva koje je ona skromno nosila i u tom sahranila dva sina svoja .Sad je se smirila i otisla svojim sinovima nek jojdragi Bog udjeli kraljestvo nebesko .Pokoj vjecni daruj joj Gospodine.

  2. Pokoj vječni daruj joj Gospodine i Svjetlost vječna svijetlila njoj. Počivala u miru Božijem. Obitelji iskrenu sućut 🙏🙏🙏

Comments are closed.