BOŽICA MUSTAPIĆ 1932 – 2021

28

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: majka, sestra, baka i prabaka

BOŽICA MUSTAPIĆ

udova MILE
1932. – 2021.

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u ponedjeljak 22.11.2021. godine nakon duže bolesti u svojoj 90-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u utorak 23.11.2021. godine u rimokatoličkom groblju KOMANJE BRDO.

Pogrebna povorka polazi ispred MRTVAČNICE STOLAC u 14.30 sati.

Obitelj prima sućut pola sata prije ispraćaja u MRTVAČNICI STOLAC (od 14.00 sati)
Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: sin MIHO; kćerke: IVANKA, DRAGICA, TIHANA, LJILJANA i STOJANKA; nevjeste: RADMILA i ANDREA; zetovi: ANĐELKO, DRAGAN, CVJETKO, BRANKO, MARIJAN i BORIS; unučad: ANDREA, ILIJANA, ANDREJ, BORIS, SAŠA, MIRKO, ILIJA, MILA, MILE, MILIJANO i VLATKA; praunučad: ILIJANA, IVAN, MARIJA, TONI, LUCIJA, VIKTOR, NIKOLA i NIKOLINA; brat CVJETKO s obitelji; sestre ANA i MARIJA s obiteljima; obitelji pok. braće PERE i TOME; obitelji pok. djeverova IVANA i NIKOLE.

Ožalošćene obitelji: Mustapić, Palameta, Jarak, Marić, Jonjić, Vuletić, Raguž, Turudić, Mozara te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!


28 sućut

  1. Dragoj Bozi pokoj vjecni daruj joj Gospodine otisla je dobra dusa Brada obitelji iskrena sucut obitelj Andelka i Nikica Raic

Comments are closed.