DRAGICA LJILJANIĆ 1929 – 2022

17

“Ja sam uskrsnuće i život , tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će” (Iv.11,25)
S vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je dana 24. lipnja 2022. godine, okrjepljena svetim sakramentima, blago u Gospodinu preminula naša draga i voljena majka, svekrva, baka, prabaka, sestra

DRAGICA LJILJANIĆ

udova Joze,
rođena Tomić
1929. – 2022.

sprovodni obred i Sveta misa , drage nam pokojnice, održat će se dana 25. lipnja 2022. godine (Subota) u 18,00 sati na mjesnom katoličkom groblju Sv Ante u Višićima.

Izraze sućuti obitelj će primati, bez rukovanja, jedan sat prije početka ispraćaja (od 17,00 sati).
Obitelj moli biti oslobođena kućnog žalovanja !

Zahvalni za ljubav i dobrotu koju je nesebično darivala, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se njezini ožalošćeni: sinovi: MARTIN i MIROSLAV, kćeri: LUCA i RUŽICA, nevjeste: MILENA i ANĐELA, zet KRIŽAN, unuci: DALIBOR, JOSIPA, JOSIP, KRISTINA, MARIO, ELISA s obiteljima, JOZO, KRISTIJAN i VERONIKA, praunuci, obitelj sestre JANJE, obitelj pok. brata MARIJANA i obitelj pok. sestre IVE.

Ožalošćene obitelji: LJILJANIĆ, ŠIMOVIĆ, GRLJUŠIĆ, TOMIĆ, ŠEGO, BORAS, VLADIĆ, PERVAN, ČULJAK, SACCO, BRKIĆ, CVITANOVIĆ, RAGUŽ te ostala rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!17 sućut

  1. Pokoj vječni daruj joj gospodine svjetlost vječna svjetlila njoj. Počivala u miru Božjem, a obitelji Ljiljanić iskrena sućut.

Comments are closed.