ŽELJKO RAGUŽ 1959 – 2022

62

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: sin, suprug, otac i brat

ŽELJKO RAGUŽ

pok. FRANE
1959. – 2022.

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u utorak 02.08.2022.godine nakon teške bolesti u svojoj 63-oj. godini života. Sprovodni obred dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 04.08.2022. godine u rimokatoličkom groblju ĆEMALOVINA u 18.00 sati.

Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju od 17.00 sati.
Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: majka RUŽA; supruga ANĐELKA; sin BRANIMIR; kćerke: GABRIELA, KRISTINA i EMILY; brat DRAGO s obitelji; sestra ŽELJKA s obitelji; punac JURE s obitelji; tetke: SLAVA i VIDA s obiteljima; obitelji pok. stričeva: MARTINA, ANTE i MARKA; obitelji pok. tetaka: MARE i ANICE; obitelji pok. ujaka: PETRA i MARKA.
Ožalošćene obitelji: Raguž, Stojić, Goluža, Perić, Marić, Matić, Perutina, Stanković, Bužleta, Vučina, Guto, Vuleta, Aleksić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !62 sućut

 1. Pokoj vjecni daruj mu gospodine . Mir Boziji bio mu nagrada za sva dobra djela kojih je mnogo ucinio za svoga zivota . Ozaloscenoj obitelji iskrena sucut .

 2. Pokoj vječni daruj mu Gospodine, počivao u Miru Božijem. Obitelji iskrena kršćanska sućut od Obitelji Zdravka Džakule. 🙏

 3. Pokoj vječni daruj nu Gospodine i svjetlost vječna svjetlila mu.
  Obitelji i ožalošćenima iskrena sućut.

 4. Njegova su djela temelj naše opstojnosti. Njegove su riječi kao bura koja čisti naše misli.

  Pokoj mu duši.

 5. Gordana Ljevak
  Pokoj vječni daruj mu Gospodine, vječno svijetlo neka mu svijetli, obitelji iskrena sućut.

 6. Hvala za sve što si napravio za svoj Hrvatski narod i svoj kraj.Pokoj vječni daruj mu Gospodine, obitelji iskrena sućut.

 7. Pokoj vječni daruj mu Gospodine. Pocivao u miru Bozijem. Obiteljima iskrena sucut. Fabijan i Janja Mustapic

Comments are closed.