IVAN DUGANDŽIĆ – BEGOVAC 1960 – 2022

6

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 13. listopada 2022. u 04,45 sati, nakon kraće bolesti u 62-oj godini života, blago u gospodinu preminuo naš dragi i nikad prežaljeni

IVAN DUGANDŽIĆ – BEGOVAC

Pok. Ilije
1960. – 2022.

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u subotu, 15. listopada 2022. godine u 15,00 sati ispred mrtvačnice u Donjem Malom Ograđeniku. Pokop će se obaviti u “Dugandžića” groblju u Donjem Malom Ograđeniku.

Obitelj prima izraze sućuti od 14,00 sati u mrtvačnici.
Molimo sućut bez rukovanja.

OŽALOŠĆENI: supruga Verica, sinovi: Josip, Ilija i Vinko, kćeri: Marija i Kristina, nevjeste: Maja i Nikolina, zetovi: Jakov i Ante, unučad: David, Dora, Lana, Ivan, Ivan i Veronika, brat Vlado s obitelji, brat Pero s obitelji, sestra Neda s obitelji, obitelj pok. sestre Šime, obitelj pok. sestre Ljilje, šura Krešo s obitelji, svastike: Macuka i Ljilja s obitelji.
Ožalošćene obitelji: Dugandžić, Stojić, Kozina, Sučič, Sušac, Barbarić, Planinić, Glibić, Kapac, Vasilj, Sivrić, Škegro, Mađarević, Kolar, Banović, Bete, Polić, Kraljević i Ćeškić te ostala rodbina, prijatelji i kumovi.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!6 sućut

Comments are closed.