NEDJELJKA RAIČ 1964 – 2022

34

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: supruga, majka, sestra i baka

NEDJELJKA RAIČ

supruga DRAGANA
rođ. PREVIŠIĆ
1964.-2022.

Iznenada preminula u Gospodinu u subotu 29.10.2022. godine u svojoj 59-oj. godini života. Sprovodni obred drage nam pokojnice obavit će se u nedjelju 30.10.2022. godine u rimokatoličkom groblju HUTOVO u 15.00 sati.

Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda na groblju od 14.00 sati.
Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: suprug DRAGAN; kćerke: IVANA, DRAGICA i PETRA; svekrva DRAGICA; brat PERO; sestre: LJUBA i MIRA s obiteljima; zetovi: MIRKO, VLATKO i JOSIP; unučad: MARIJA i PETAR; zaove: DANICA i MARA s obiteljima.
Ožalošćene obitelji: Raič, Previšić, Bošković, Vukić, Perišić, Krolo, Zvono, Pajić, Marčinko te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!34 sućut

  1. Dragoj kolegici i prijateljici pokoj vjecni daruj joj Gospodine.Pocivala u miru Bozijem.A njenoj voljenoj obitelji iskrenu sucut i nadu za vjecni zivot.

  2. Pokoj vječni daruj joj gospodine! Svijetlost vječna svijetlila joj, počivala u miru Božijem… 🙏Obitelji iskrena sućut! Marina Franić sa obitelji🙏

  3. Draga obitelji i dragi prijatelji, neka vam srca budu toliko velika da u njih stanu sve lijepe uspomene na Nedjeljku i njena dobra djela. Neka uvijek živi u našim srcima i mislima. Dobri ljudi nikada ne umiru.

  4. Draga moja prijateljice pokoj ti tvojoj dobroj dusi . Pocivala u miru bozijem ! Tvome Draganu i curama iskrena sucut !

  5. Pokoj vječni daruj joj gospodine i svjetlost vječna svjetlila njoj. Rođaku i curama iskrena sućut.

Comments are closed.