CVIJA MARIĆ 1940 – 2022

28

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: supruga, majka, sestra, baka i prabaka

CVIJA MARIĆ

supruga NIKOLE
rod. ŠUTALO
1940.-2022.

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u nedjelju 06.11.2022. godine nakon duže bolesti u svojoj 83-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u ponedjeljak 07.11.2022. godine u rimokatoličkom groblju VIDOVO POLJE-STOLAC u 15.00 sati.

Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju od 14.00 sati.
Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: suprug NIKOLA; sinovi: ZDRAVKO, IVO, MARINKO, DARIO i MILENKO; kćerke: ANA i MARINA; nevjeste: MARA, DAVORKA i GORDANA; zet ZORAN; braća: VICKO i BOŽAN s obiteljima; obitelj pok. brata PERE; sestra JANJA s obitelji; obitelj pok. sestre RUŽE; zaova CVIJETA; unučad: NIKOLA, TONI, VALENTINA, BARBARA, IVANA, ELENA, NINA, JANA, VITA, JELENA, LUKA, IVAN-KAJO, MARIJA, NIKOLA, TONI, KAJA, LUCIJA i KLARA; praunuka MORENA.
Ožalošćene obitelji: Marić, Šutalo, Pivac, Knežević, Jujnović, Maslać, Raguž, Tonković, Kuzman, Paradžik te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!28 sućut

  1. Povodom odlaska na vječni počinak tvoje supruge Cvije a moje kume, vi ivaša djeca, te bliža rodbina,primite moju iskrenu sućut.Pokoj vječni darujoj Gospodine. Počivala u miru božijem.

  2. Pocivaj u miru Bozjem draga tetka🙏🏻🕯🤍🥀. A tetku Nikoli i rodjacima nase iskreno i duboko saucesce. U mislima smo sa vama🙏🏻

  3. Pokoj vječni daruj joj Gospodine. Počivala u miru božjem. Obiteljima iskrena sućut. Fabijan i Janja Mustapic.

Comments are closed.