ANASTAZIJA BOŠKOVIĆ 1932 – 2022

28

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga: majka, sestra, baka i prabaka

ANASTAZIJA BOŠKOVIĆ

udova MARKA
rođ. STANKOVIĆ
1932. – 2022.

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u subotu 10.12.2022. godine nakon kraće bolesti u svojoj 91-oj. godini života. Sprovodni obred drage nam pokojnice obavit će se u nedjelju 11.12.2022. godine u rimokatoličkom groblju ALADINSKO BRDO u 14.00 sati.

Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju od 13.00 sati.
Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: kćerke: IVANKA, MILICA, OLGICA i SUZANA; zetovi: ZLATKO, NIKOLA – BELI i IVICA; unučad: DUBRAVKO, MAJANA, MARKO, MARIJA, NIKOLINA, IVANA, KARLO, LEONARDA i MARKO; praunučad: LUCIJA, NIKOLA, MIA, MARKO, ANTE, LUCIJA, AMALIJA, NIKA, NEOMI i MARINKO;sestra ROZALIJA s obitelji, obitelj pok. brata STOJANA; obitelji pok. sestara: MARE, ZORE i KRISTINE; obitelji pok. djeverova BOŽE i TONKE.
Ožalošćene obitelji: Bošković, Stanković, Bošnjak, Jarak, Radić, Petković, Raguž, Brać, Šutalo, Obradović, Bizjak, Soče i Stojanović, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!28 sućut

 1. Pocivaj u miru, draga moja baba Staze.🙏 Ostat ces mi zauvijek u lijepom sjecanju. Zagrljaj za nebo🫂❤
  Divnim kcerkama iskrena sucut😌

 2. Iskrena sućut nevjesti Ivanki i njenim sestrama Milici, Olgici i Suzani kao i cijeloj obitelji povodom smrti jedne divne i plemenite duše. Svojim životom i svojim dobrim djelima pok. Staza je napravila ovaj svijet boljim mjestom.
  Pokoj vječni daruj joj Gospodine.
  Jadranka sa obitelji

 3. Počivala u miru Božjem!
  Obitelji iskrena sućut a posebnoj mojoj školskoj prijateljici Suzani !
  Anđelka sa obitelji .

 4. Draga Staze pokoj ti lijepoj duši. Počivaj u miru božjem. Iskrena sućut tvojim kćerkama i njihovim obiteljima. Fabijan i Janja Mustapic.

Comments are closed.