BOKO KREŠIĆ 1941 – 2023

20

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: otac, brat, djed i pradjed

BOKO KREŠIĆ

pok. ANTUNA
1941. – 2023.

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u nedjelju 06.08.2023. godine u svojoj 82-oj, godini života. Sprovodni obred dragog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak 07.08.2023. godine u rimokatoličkom groblju VININE – HRASNO u 18.00 sati.

Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju od 17.00 sati.

Ožalošćeni: sinovi: ANTE i don MILENKO; kćerke: RAJKA i SNJEŽANA; nevjesta JASNA; zetovi: ŽELJKO i TIHO; unučad: VINKA, VINKO, BOJANA, MARIJA, MILE, BARBARA, MARIJA, IVAN, IVAN, NIKO, BRUNO i LUKA; praunučad; IVA, LUKA, EVA i DUJE; sestra STOJKA; obitelj pok. sestre MARE; zet ŽELJKO; nevjesta: MATEA; šura MILENKO s obitelji; obitelj pok. šure JANKA; svastike: JANJA, BOŽICA, DANICA i ZDRAVKA s obiteljima. te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!20 sućut

  1. Dragom prijatejlju Boki !Bog te pozvao, jer je tvojoj Mari bila duga godina čekanja da te nije vidila.Nadam se daste sada zajedno zagrljeni u raju nebeskom.

  2. Iskrena sućut Obitelji pokojnog nam Boke Krešića,a Boki pokoj vječni daruj Gospodine ,svijetlost tvoja neka mu svijetli zauvijek.Počivaj u miru Božjem🙏🕯️.Obitelj Stojan Pavlović.

Comments are closed.