KATA MATIĆ 1951 – 2023

31

“Blago onima koji su čista srca, jer će Boga gledati” (Mt 5,3)”
S vjerom u uskrsnuće i nadom u ponovno zajedništvo, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je dana 14. studenog 2023. godine, u svojoj 73. godini života, okrepljenja svetim sakramentima, blago u Gospodinu, preminula naša draga

KATA MATIĆ

supruga Rade
rođena Butigan
1951. – 2023.

sprovodni obred i Sveta misa, drage nam pokojnice, obavit će se dana 15. studenog 2023. godine (srijeda) u 15,00 sati, na mjesnom katoličkom groblju Sv. Leopolda Bogdana Mandića u Grabovinama.

Izraze sućuti obitelj će primati u groblju sat vremena prije početka ispraćaja (od 14,00 sat)

Zahvalni za ljubav i dobrotu koju je nesebično darivala, s ponosom, ljubavlju u srcu i molitvi opraštaju se njezini ožalošćeni: suprug RADE, sin ANDREO-Kina, kćeri: OZRENKA, ŽANA i IVONA, nevjesta SANJA, zetovi: DAMIR, MIRO i TOMISLAV, unučad: MARTIN sa obitelji, DOMAGOJ, MIJO, GABRIJELA, ANTEA, ANTONIO, LJUBICA, KATARINA i EVA, praunuka LAURA, sestra MARA sa obitelji, obitelj pok. brata ANTE, obitelji pok. sestara MILE, ANICE i JANJE, djeverovi KAZIMIR i VIDE sa obiteljima, obitelj pok. djevera VINKA, zaova RUŽA sa obitelji, obitelj pok. zaove BOŽICE.

Obitelji: MATIĆ, BUTIGAN, BUKMIR, STANKOVIĆ, ŠKEGRO, MENALO, OBAD, PUTICA, MUSTAPIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM !


 


31 sućut

 1. Pokoj vječni daruj joj Gospodine. Počivala u miru Božijem. Obiteljima iskrena sućut. Fabijan i Janja Mustapić.

 2. Pokoj vječni daruj joj Gospodine🕯️
  Počivala u miru Božjem!
  Obitelji sućut od Anđelke i Andrije Prce.

 3. Draga Kate pamtit ću te kao jednu predivnu i plemenitu ženu! Pokoj vječni daruj joj Gospodine i svjetlost vječna svjetlila njoj.Počivala u miru Božjem! Obitelji iskrena sućut!

 4. Pokoj ti duši, draga naša Kate! U šoku smo jer smo tek večeras saznali da si već otišla u Nebo, a bila si tako jedno umiljato Božje stvorenje čiji dragi i iskreni osmijeh bi nam svima uvijek popravljao i dan i raspoloženje prigodom prolaska pored vaše obiteljske kuće.
  Počivaj u miru Božjem, anđele dobri!
  Najiskrenija sućut i od Boga utjeha cijeloj obitelji… 🙏🙏

Comments are closed.