FILIP KUZMAN 1938 – 2024

36

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug, otac, brat, djed i pradjed

FILIP KUZMAN

pok. ILIJE
1938. – 2024.

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u nedjelju 25.02.2024.godine nakon kraće bolesti u svojoj 87-oj. godini života. Sprovodni obred dragog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak 26.02.2024. godine u rimokatoličkom groblju ROTIMLJA u 15.00 sati.

Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju od 14.00 sati.

Ožalošćeni: supruga RUŽICA; sin DRAGAN; kćerke: BRANKA i DAVORKA; nevjeste: VINKA i ANDREA; zetovi: PETAR i IVO; unučad: FILIP, DRAGANA, NIKOLA, BORIS, IVANA, NINA, ELENA, JANA i VITA; praunučad: PATRIK, SARA i BRUNO; sestra ZORA s obitelji; obitelj pok. strica ŠĆEPE; obitelji pok. tetaka: ANICE, BOŽICE i SOFIJE; obitelj pok. šure IVANA; obitelji pok. svastika: BOŽICE i JANJE.
Ožalošćene obitelji: Kuzman, Pavlović, Raguž, Marić, Mažar, Marijanović, Krešić, Perić, Puljić, Selmanić, Goluža, Zelenika te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !36 sućut

 1. Bozica i nikola knezevic iz njemacke pokoj vječni daruj mu gospodine počivao u miru bozijemu obitelji iskrena sucut

 2. Pokoj vječni daruj mu Gospodine,
  počivao u miru Božjem.
  Dragoj mojoj Branki, Petru i cijeloj obitelji iskrena sućut.
  Draga Pavlović sa Brača

 3. Pokoj vječni daruj mu Gospodine.
  Počivao u miru Bozijem.
  Obitelji iskrena sućut 🙏

 4. Pokoj vječni daruj mu Gospodine .
  Počivao u miru Božjem.
  Iskrena sućut obitelji pok. kuma Filipa
  Iskrena sućut svim ozalošćenima.

 5. Pokojnom Filipu Nebo i Božja ljubav bili novi dom, a njegovoj obitelji, ženi Ružici, sinu Draganu i kćerima Branki i Davorki i njihovim obiteljima iskrena sućut u Božja utjeha! Šimun Pavlović iz Zagreba

Comments are closed.