MARIO JURKOVIĆ 1968 – 2024

25

“Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26).
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

MARIO JURKOVIĆ

pokojnog MARTINA
1968. – 2024.

blago u Gospodinu preminuo dana 26. ožujka 2024. godine u 56 -oj godini života. Ispraćaj i pokop dragog nam pokojnika, obavit će se dana 28. ožujka 2024. godine u 14,00 sati iz kapelice na mjesnom katoličkom groblju u Čeljevu.

Obitelj prima sućut u kapeli jedan sat prije početka ispraćaja bez rukovanja.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

OŽALOŠĆENI: tetka MLADENKA, tetka JANJA s obitelji, obitelj pok. tetke RUŽE, obitelji pokojnih stričeva ILIJE i MIRKA, obitelj pokojne tetke VERONIKE, i tetka ANĐA s obitelji. OŽALOŠĆENE OBITELJI: JURKOVIĆ, MARKULIN, JARAK, KRSTIČEVIĆ, BRAJKOVIĆ, ŠAJINOVIĆ, LIPOVČIĆ, BERG, BAGARIĆ, OBRADOVIĆ, FALAK, SESAR, JOVANOVIĆ, ĐUGUM, ZOVKO, te ostala rodbina i prijatelji.25 sućut

  1. Pokoj ti vjecni i pocivaj u miru Bojem i neka ti Gospodin, koji ti je skinuo breme ziota i pozvao sebi, sirom otvori vrata Kraljevstva svoga!
    Svima koji zale za njim, iskrena sucut.

  2. Pokoj vječni daruj mu Gospodine, počivao u miru Božijem.

    Ode nam Ćitura…

    Hvala dragom Bogu što mu se smilovao, da ne pati više.

  3. Dragi susjedu,pokoj ti duši. Hvala dragom Bogu da mu se smilovao,da se ne pati više.Pocivao u miru Bozijem u kraljevstvu bozijem..Obitelji sućut!

  4. Attractive section of content I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast

Comments are closed.